Saturday, June 3, 2017

S23- Hectic Day

Posted by ainulaliah at 12:19 PM

Assalamualaikum semua.

Hahahahaha hri hri hari sya hectic . Xprnh x hectic . Lumrah kehidupan student.
*yerlatuuu
*tdi kta bosan yang amat dok rumah

Tp kali ni pnya hectic mmg lain skit sbb bkn hectic study, bkn hectic sbb p tuisyen n kelas tmbhn n segala mak nenek tu. Tp hectic sbb hangout!

Hahahaha mybe mcm normal ja hangout esp for remaja tp it's not for me. Aku ni sejenis yg payah nk hangout. Kdg2 kalau kwn ajak tu kata jela nk p tpi last minute cancel. Kahkahkah. Malas thp teruks dh.

Tp entah cmna kali ni aku betoi2 join uollsss. So act main reason kmi hangout ni sbb nk support team netball smkaa. Tpi sma2 tu pi la mkn2 sma. Hiks.

So pgi tu , kmi tunggu kt mybus. Yup , enuliah naik mybus. Jgn main2 weyh. Hahahaha ni hangout , haruslah adventure skit.

Sesampai ja kt tmpat lawan tu , kmi pon p la sokong. Mmg sengit sgt competition tu n then sbb dh habih dh lawan , kmi pon p la makan kt warung (ka kedai ka gerai tp tepi the store la) . Aku order mihup sup n cendul. Peh leh trbayang lgi ais dia yg mcm smooth mcm awan tu.
*Fuh dhla tgh posa skrg

Nthen disebabkn kwn aku ni nk p beli barang hostel so kmi pon p la ronda at the store. Tiba2 trnmpk satu cekelat cadbury ni edition heroes so kmi pon beli la yg tu sbg hadiah hari guru. Konon2nya wktu bg tu mcm smbil buat gaya insan yg lemah, kata URE MY HERO! WAKAKAKA xleh blah . Capslock sbb cakap kuat2 kay. U guys get the picture right?

Lps tu disebabkan panas matahari , mka terasa teringin plak nk mkn yogurt strawberry. So p la lintas jalan sbb yogurt tu bole kta seberang the store jaa. Yogurt ni mmg sedap gila la plus kalau mintak extra yogurttt. Fullamakkkk.

After semua2 tu kmi pon p balik dewan tu sbb ada lgi game netball nthen bru balik naik MYBUS LAGI.

Igtkn balik tu , balik rumah terus tgok2 p kenduri pulakkkk. Balik smpai rumah , solat zuhur , pstu solat asar , pstu nk pi HANNAH COOKIES PULAK.

Penat x bca aku cerita ni weyh? Hahajajaj.

Tp kn aku mmg recommend la uguys utk p hannah ni sbb mknn dia is really good. Tp duit kena berkepok la. Tp kan uguys why not sekali sekala? :')

N lps mkn kt hannah ni , aku pon balik rumah n mlm tu pi tuisyen. Kalau tuisyen biasa2 ja xpa jgk. Ni tuisyen......

ADDMATH ! luls

Hahahaha mmg sah2 la malam tu ada masalah fokus , asyik ngantuk ja. Dhla duduk depan cg . Hahahahaha. Malu siot.

Tu jer . Aku pon penat dh tulis. K la byee.
Assalamualaikum.

Ni la mknn kt Hannah Cookies. Really nice guys. Fyi, im typical malay kg girl that have selera kampung but this cafe ; couldn't resist.


0 comments:

Post a Comment

 

Polar Bear Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez